středa 21. srpna 2013

Kuchyň je výzva! :-)

Najednou ten čas nějak rychle uběhl....venku léto jak má být, děti mají jistě z těchto prázdnin radost! A my si říkali, že přece to září je ještě daleko a najednou se na nás hrnou úkony, které nelze odložit. a po roce bez kuchyňské linky a vody v kuchyni bych je už snad raději ani neodkládala :-D
No prostě v posledních týdnech se na obzoru jeví nová výzva: KUCHYNĚ!!!
Kromě financí na věci, které jsme již objednávali (t.j. vnitřní dveře), se možná objeví nějaké peníze koncem září, takže je už namístě začít kuchyňský nábytek řešit.
Největší sranda je, že se zase vše akumuluje do jednoho či dvou týdnů: dovolená, možné dodání a montáž vnitřních dveří a plánování kuchyně. No prostě jak to už tak u nás v rodině bývá.

Teď to tedy u nás vypadá na plánování, jak, kde z čeho....no jistě si to všichni umí představit. Protože máme celkem atypický výklenek/prostor v obývacím pokoji určený pro kuchyň, půjde zřejmě i o atypickou kuchyňskou sestavu. Takže to nejde popsat jako linka rovná, do L či do tvaru písmene U.
Hledáme inspiraci kde se dá, podělím se tedy s Vámi o některé fotky. Nejblíže našemu prostoru i představě rozložení skříněk je kuchyně na první fotce, na té druhé je fotografie mé nejoblíbenější webové kuchyně. Píšu to takto, protože je přece jasné, že mojí nejoblíbenější fyzickou kuchyní je ta mojí maminky :-)

A už zase není na nic dalšího čas, tak se jen pokochejte a třeba si vezměte inspiraci! vybrané fotografie jsou postahované porůzně z internetu, tak snad neporušuji nějaký zákon :-o je to v běhu času posbírané, takže tak.